Diëtist Anouk Blaauw van DAB Scheemda


Beweging en voeding zijn twee belangrijke aspecten als het gaat om een gezonde leefstijl. Beweeg je voldoende maar kun je nog wel wat ondersteuning gebruiken op het gebied van voeding? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Anouk heeft de 4 jarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek behaald en daarnaast de POST HBO opleiding tot sport diëtist. Met deze papieren kan en mag ze sporters begeleiden op Olympisch niveau. Wil jij meer spiermassa? Wil je weten hoeveel energie en welke voedingsstoffen je allemaal binnen zou moeten krijgen? Schakel dan snel Anouk haar hulp in. Ze kan jou helpen om je doelstelling te bereiken. Met de juiste voeding kun je zoveel meer bereiken!

Wanneer je gewicht wil verliezen of je fitter wil voelen is ons leefstijlprogramma “Beat your bodyweight” misschien wel iets voor jou. Tijdens dit programma leer je wat nou écht gezonde voeding is. Je hoeft niet op een streng dieet maar zult wel de nodige kilo’s verliezen (op een snelle en effectieve manier). 
Je krijgt persoonlijk voedingsadvies en elke week 1:1 coaching. Succes gegarandeerd!

Wij bieden ook het GLI traject aan. Dit programma wordt volledig vergoedt vanuit de basisverzekering. Ook gaat dit niet ten koste van je eigen risico. De werkwijze van de GLI is hetzelfde als ons Beat your bodyweight programma. Wil jij meedoen met de GLI? Stuur dan een mailtje naar: info@dabscheemda.nl 
Ook wanneer je meer informatie wil, maak gerust (kosteloos) een afspraak.

www.dabscheemda.nl