EMS

EMS training is een training waarbij gebruik wordt gemaakt van elektrostimulatie. In de loop der jaren is gebleken dat elektrostimulatie ongelooflijk effectief is in combinatie met een workout, bijvoorbeeld om af te vallen of bij krachttraining. Een EMS training duurt maar 20 minuten, waarbij alle spieren in het lichaam worden gebruikt. Een EMS training geeft heel veel resultaat in korte tijd. 

EMS biedt alleen maar voordelen:

  • EMS training helpt een slank en gezond lichaam te krijgen en verbetert het metabolisme.
  • Het opbouwen van spiermassa. EMS training stimuleert tegelijkertijd een groot aantal grote en kleine spiergroepen. Je kunt zelfs moeilijk toegankelijke gedeelten trainen.
  • Enorme tijdsbesparing.
  • Gewichtsverlies en vetverbranding op specifieke plekken.
  • Verlichting van spier en gewrichtsklachten.
  • EMS training bevordert de doorbloeding en het energieverbruik, dit kan je stofwisseling aanzienlijk versnellen.
  • Met EMS training kan de collageenproductie bevorderd worden, wat voor een strakker bindweefsel zorgt, waardoor cellulitis wordt verminderd.

EMS training met SYMBIONT is doeltreffend en zelfs een officieel erkend en toegelaten medisch product. Er wordt heel veel date gemeten tijdens een EMS training, zoals: spier- en vetpercentage van het lichaam.

Wij bieden een uniek concept aan!
Bij ons krijgt iedereen zijn of haar eigen pak (je hoeft dus niet te sporten in het zweet van een ander). Het pak kan thuis al aangetrokken worden en ook hoeft deze niet eerst nat gemaakt te worden. Het pak is geheel draadloos.

Onze begeleiding is persoonlijk en professioneel. De trainingen vinden plaats in groepjes van maximaal 3 personen, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdiend. Ook is het mogelijk om 1:1 te trainen met een personal trainer. Het team bestaat uit gediplomeerde en ervaren (fitness) trainers en een diëtist. 

Het EMS pakket is inclusief sportschool abonnement, voedingsadvies en wegingen bij de diëtist.
De kosten voor 2 keer per week trainen zijn € 169,95 (inclusief eigen pak!) per maand.